Ahad, 20 Februari 2011

HONDA CBR 250 2011 MALAYSIA


Baru2 ini disiarkan dalam suratkhabar, Boon Siew akan mengeluarkan CBR250. Harga standard RM18k+, ada ABS RM21k+.

HONDA CBR 250


ZXR 250

Nampak macam ok jer. Boleh ke tukarkan dengan ZXR 250 aku. Amacam ada beran! Design memang cool, sporty. Tapi cuma 4 injap 1 je silinder. ZX aku 16 injap 4 silinder. Top speed tak tau brp. Zx aku boleh pi sampai 200+. Bunyi lagi best.
Repsol Edition

Korang pikir la sendiri. Tapi yang nyatanya, ZX tu model lama, ni model baru, injection, jimat minyak la. Harga pun ok la. ZXR  250 tahun 1997 pun lani duk ada dalam RM14k lagi. Lawa lagi dia banding ZXR250. Terpulang kepada pengguna, nak lawa dan teknologi baru atau design lama  tapi dah terbukti di jalan raya.




1 ulasan:

  1. Dani Pedrosa Malaysia10 Disember 2011 4:41 PTG

    Gambar first (hitam+merah) adalah standard edition/ official edition of CBR250R

    malangnya yang kedua tu tak terdapat di Malaysia sebab ianya adalah Mugen edition hanya untuk Thailand

    gambar yg ketiga tu adalah Repsol edition tp hanya di Indonesia. Malaysia punya Repsol edition cuma ada kat Subang, dengan warna lebih aggressive and combination kaler yg lebih stylish.

    ouh not to mention + Arrow full system :)

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...