Isnin, 19 Ogos 2013

Proton keluar keta baru lagi...

Proton suprima s
Proton keluar keta baru lagi. Punya la banyak keta kat jalan sampai jem bila time raya. Parking di sopping komplek pun dah x cukup. Parking kat taman perumahan pun sampai kiri kanan jadi satu lorong dan jalan pun. Nk p servis pun kena tunggu samapai sari baru siap, kalu p worksyop lagi la ramai....

Keta lama pun duk berlambak atas jalan. Awat x buat replacement jer, juai keta lama jd deposit, ambik keta baru. Baru la seimbang balik. Keta lama buleh buat scrap, spare part atau pun cair balik jd mentah. Boleh recycle...

Tak pun buat jer body kit baru utk proton saga lama, iswara wira supaya nampak macam yg ni. Buat modifikasi seperti pasang airbag, ABS dll, xyah duk beli baru. Buat enjin yg buleh masuk dalam but keta lama, lama jimat......

Wallahualam....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...