Selasa, 16 Februari 2016

Elite S7 Hybrid Fat burner


Elite S7 Hybrid Fat Burner sangat best sebab:-
Fat Burner
===========================
✅ Berat badan cepat turun seawal 7 hari walaupun takde masa nak bersenam & diet.
✅ Kulit lebih cerah, bersinar & masalah jerawat berkurang.
'Membuang' lebih mudah. Tak perlu lepak lama2 dlm toilet.
✅ Daya tahan penyakit (sistem imun) meningkat.
✅ Badan sentiasa bertenaga, tak cepat lesu & letih.
✅ Selera makan terkawal.
✅ Sesuai untuk lelaki dan wanita.
✅ Ramuan herba semulajadi.
✅ Harga terlajak murah dengan 4 khasiat yang berlainan. Tak perlu beli 4 produk.
✅ Lulus KKM No Rujukan 130715/07/099. So jangan risau produk ini mmg dijamin 200% selamat dari bahan2 terlarang.
.
Eh.. Nanti jap, nak DISKAUN dan FREE GIFT tak? Kalau nak, kena order cepat tau! Sebab diskaun dan free gift nie sgt terhad. Untuk hari nie, aziah nak

bagi:-
✔ Diskaun RM40.
✔ Free Postage.
✔ Ebook 30 Cara Kurus Dalam Seminggu.
Jadi sis dah jimat byk sbb dapat DISKAUN, FREE POSTAGE dan dapat FREE EBOOK lagi! Tapi tawaran ni terhad tau! ❤❤❤ 0194446355 watsapp
.
Amacam, sis berminat?
Stok

 KANDUNGAN ELITE S7
.
1. Grape Fruit Juice
- Kajian Klinik Scripps 'Grapefruit Diet', yang diketuai oleh Dr. Ken Fujioka, memantau berat badan dan faktor-faktor metabolik 91 lelaki obes dan wanita selama 12 minggu. Hasilnya 95% respondan berjaya menurunkan berat badan sehingga 20 kilo.
.
2. Garcinia Cambogia
- Membendung selera makan anda secara semulajadi. Kajian menunjukkan 60 % HCA mempunyai potensi untuk membakar lemak perut yang degil. Ia juga meningkatkan tenaga, mengurangkan tekanan dan mendapat tidur malam yang lebih baik.
.
3. L-Carnitine
- Carnitine juga untuk mengurangkan keletihan dan bertindak sebagai penahan selera makan. Menjadi aset utama apabila anda berdiet . Ia bukan sahaja akan membantu menjaga tubuh anda daripada menyimpan lemak, tetapi ia akan meningkatkan keupayaan aerobik anda untuk membantu anda membakar lebih banyak kalori.
.
4. Oat Fiber
- Gabungan serat dari oat , beras, jagung dan amat berguna dalam mengimbangi pengambilan serat. Ini dapat membantu anda merasa lebih kenyang untuk jangkamasa yang lama.
.
5. Oligo Fiber
- Diet yang kaya dengan serat, seperti inulin, boleh membantu mengekalkan rasa kenyang untuk tempoh yang lebih lama selepas makan. Ia juga meningkatkan nilai pemakanan produk makanan dengan meningkatkan kandungan serat pemakanan dan berpotensi mengurangkan kandungan kalori di samping mengekalkan ciri-ciri yang membuat makanan menyeronokkan untuk makan.
.
6. Guarana
- Ia telah digunakan untuk mengurangkan berat badan. Guarana adalah produk herba. Ia berfungsi dengan membekalkan tenaga dan mengurangkan selera makan.
.
7. Acai Berry
- Boleh membantu bukan sahaja mengurangkan berat badan, tetapi mengekalkan berat badan yang sihat . Satu kajian yang menarik dari National Institutes of Aging mendapati pulpa daripada buah Acai mempunyai keupayaan untuk mengurangkan kesan negatif daripada diet lemak yang tinggi dalam kajian makmal.
.
8. Green Tea
- Teh hijau telah terbukti untuk meningkatkan pembakaran lemak dan meningkatkan kadar metabolisme , dalam ujian manusia dikawal. Satu lagi kajian menunjukkan bahawa pengoksidaan lemak telah meningkat sebanyak 17 %, menunjukkan bahawa teh hijau terpilih boleh meningkatkan pembakaran lemak.
.
9. Cinnamon
- Pengambilan cinnamon boleh meningkatkan aliran darah. Peningkatan aliran darah secara amnya meningkatkan metabolisme anda itulah sebabnya ia boleh membantu dalam penurunan berat badan.
.
10. Capsicum
- Ia boleh membantu anda mengurangkan berat badan dan tahap lemak secara keseluruhan. Menurut kajian yang disiarkan dalam isu 2006 " Biosains , Bioteknologi dan Biokimia . " Ahli-ahli sains mendapati bahawa memakan lada merah manis secara teratur sepanjang dua minggu membawa kepada berat badan dikurangkan dan pengumpulan lemak badan kurang.
.
11. Vitamin C
- Mendapatkan dos harian vitamin C bukan sahaja membantu fungsi badan anda dengan betul, tetapi ia boleh membantu dalam penurunan berat badan yang berkesan. Menurut kajian yang diterbitkan pada tahun 2005 dalam "Journal of American College of Nutrition", orang-orang yang kekurangan vitamin C ada kesukaran untuk kehilangan jisim lemak.
.
12. Stevia
- Stevia Rebaudiana merupakan herba yang tumbuh liar di beberapa kawasan di Paraguay dan Brazil. Daun mengandungi glikosid yang dipanggil Stevioside , yang sangat manis. Stevia telah mungkin telah digunakan sebagai pemanis selama berabad-abad. Ia telah mendapatkan populariti di seluruh dunia sebagai pengganti gula semula jadi dan potensi bantuan penurunan berat badan.
.
13. Aloe Vera
- Aloe Vera bukan sahaja membantu dalam penurunan berat badan tetapi juga membantu dalam detoksifikasi. Jus menjejaskan sistem penghadaman dengan cara yang positif dan membersihkan badan dengan baik. Ini menyebabkan penurunan berat badan yang sihat.




Sent from Samsung Mobile

1 ulasan:

  1. New Diet Taps into Pioneering Idea to Help Dieters Lose 12-23 Pounds within Just 21 Days!

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...