Rabu, 3 Oktober 2012

Nak langgan Astro ke x????

Bila tgk rancangan astro macam ni, rasa teringin gak nak mbik astro. Tp mengenangkan komitmenn bulanan, isk x yah kot. Kedekut ker aku kalu x langgan sebab xmo tambah komitmen bulan2??

Masa aku tgk tv sekarang pun start kul 6.30ptg smpai 10 mlm jer. x sampai 4 jam pun. Tidur lagi best. Tidur awal buley bangun awai. Betul2 aku tgk ialah buletin utama. Tu pun dah kena boikot sebab isu politik berat sebelah.

macam best jer.....yg dulu pun best.....
Movie pun lama dah x tgk. Dvd mahal la ni, sekeping RM8. Tgk sekali jer. x tgk pun x rugi lah. Nak download pun x berbaloi. Kalau ada kawan2 dah download tu, copy je lah. Filem Ombak Rindu yg aku copy dulu pun sampai la ni x tgk lagi. 

1 ulasan:

  1. If you need your ex-girlfriend or ex-boyfriend to come crawling back to you on their knees (even if they're dating somebody else now) you gotta watch this video
    right away...

    (VIDEO) Get your ex CRAWLING back to you...?

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...