Selasa, 13 Jun 2017

Hd Tv atau satelit tv

Setelah sekian lama pakai astro, sekian lama mengusar2 siaran tv percuma di fb dan mudah.my, akirnya aku passang gak tv satelit percuma ni dr True Visions.

Belambak movie boleh tgk, dr canel lain2, bole sepak, dokumentari, kartun, sukan dll......gambar HD

Sekali bayr sj, x perlu internet, xdak bil setiap bulan, gambar hd..mmg puas hati. Dpat siaran mytv sekali.

Astro kena potong sbb x byr sebulan, mai bil kira 2 bln teruih, 1xx lebih plak. Nak terminat teruih nnt mesti byk plak songeh dia....
hd tv

Piring astro diguna semula, tp diejas skit sudut dia....sambung blk kat dekoder astro xdpt siaran dah la.....

Canel dari negara jiran kot sebb bahsa siam....ada gak bahasa inggeris, bahasa melayu mmg jarang, ada gak jupa kat siaran memasak kot...

Namun begitu perlu berhati2 sebb ada gak scammer duk buat keja iklan tv satelit ni. ELok cari yg buleh mari psg teruih. Kalu jenis bank in baru nak setting pastu pos dekoder, ada yg xpyh ejas piring astro pun ada. Cucuk ja dpt teruih. kena beringat la......boleh cek tgk no kot dah ada dlm internet direpot oleh sapa2.

YG aku jupa no ni 0143240269, 0195836019.....scammer gak dgn no akaun cimb 7064493021 teen mobile falmiruddin....

Kita tolong sebar takut org lain terkena. Yg rajin duk cari dlm mudah.my tu boleh jumpa lei...Kalau jenis yg dah ada page dlm fb rasanya boleh diyakini la. Elok jgn bnk in duit, biar yg cod.....cash on delivery. Ada  brg jadi duit....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...