Selasa, 13 Jun 2017

Hd Tv atau satelit tv

Setelah sekian lama pakai astro, sekian lama mengusar2 siaran tv percuma di fb dan mudah.my, akirnya aku passang gak tv satelit percuma ni dr True Visions.

Belambak movie boleh tgk, dr canel lain2, bole sepak, dokumentari, kartun, sukan dll......gambar HD

Sekali bayr sj, x perlu internet, xdak bil setiap bulan, gambar hd..mmg puas hati. Dpat siaran mytv sekali.

Astro kena potong sbb x byr sebulan, mai bil kira 2 bln teruih, 1xx lebih plak. Nak terminat teruih nnt mesti byk plak songeh dia....
hd tv

Piring astro diguna semula, tp diejas skit sudut dia....sambung blk kat dekoder astro xdpt siaran dah la.....

Canel dari negara jiran kot sebb bahsa siam....ada gak bahasa inggeris, bahasa melayu mmg jarang, ada gak jupa kat siaran memasak kot...

Namun begitu perlu berhati2 sebb ada gak scammer duk buat keja iklan tv satelit ni. ELok cari yg buleh mari psg teruih. Kalu jenis bank in baru nak setting pastu pos dekoder, ada yg xpyh ejas piring astro pun ada. Cucuk ja dpt teruih. kena beringat la......boleh cek tgk no kot dah ada dlm internet direpot oleh sapa2.

YG aku jupa no ni 0143240269, 0195836019.....scammer gak dgn no akaun cimb 7064493021 teen mobile falmiruddin....

Kita tolong sebar takut org lain terkena. Yg rajin duk cari dlm mudah.my tu boleh jumpa lei...Kalau jenis yg dah ada page dlm fb rasanya boleh diyakini la. Elok jgn bnk in duit, biar yg cod.....cash on delivery. Ada  brg jadi duit....

6 ulasan:

  1. Quantum Binary Signals

    Professional trading signals delivered to your mobile phone daily.

    Start following our trades right now & profit up to 270% per day.

    BalasPadam
  2. Masih bergiat si falmirudin masa skrg ni nampaknya... dia ada iklan kat mudah.my. 0132185808 no hp dia. tgh layan mesej dia nih.. nasib baik tergerak hati nak search dulu

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulillah......sbb tu sy boh sini takut ada yg terkena. sebarkan supaya yg lain pun tau....sy kerap repot kat mudah supya delete ad dia....tp x lrt la hari2 nk buka mudah.. hihihihih

      Padam
  3. adoiii...nyaris kena...ckp mcm keling berbelit...iklan nama cina

    BalasPadam
  4. skrg pakai no lain 0132185808...iklan tv satelit..kejap kata akan pasangkan...kejap kata pasang sndiri...pastu bg diskaun siap dlm 500.:.berbelit jd kompius...jumpa kat sini sib baik rajin search

    BalasPadam
  5. Alhamdulilah...x sia2 sy post kat blog. Sekurg2nya ada yg dpt diselamatkan.

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...