Rabu, 10 Disember 2014

KTM 200 RC dan 390

DUk belek2 mudah.my terjumpa mutu ni. Design lawa gak. Harga pun murah ja...Cuma bunyi ja xthu gi. Silinder berapa x thu lei...Jom kita usha tgk......ney

mANTAP

hARGA DALAM 16K ++....Mmg lawa, boleh la nak eksyen ngan ninja 250r. Tp speed x tau la boleh chalenge ke x. Kita naik mutu ni bukan nak race dak, tp nk gak power. Tak la lenguh bila long distance...

Lampu depan tu nampak pelik skit kan. Tp overall design memang klasss la.

TP tang bunyi yg sy x brp berkenan. Satu geng ngn ninja 250r, duke...sakit telinga rasanya.

power
Kalu yg 200 x cukup ower, boleh la angkat yg ni. Harga 27k++ ja. Design sama gak enjin je cc besar skit....Yg ni kalu setakat 250 senang2 ja dia tapau.

Nak tau lebih lagi boleh la cek kat youtube.....

kelabu mata
Cuba tgk poster di atas dan bandingkan. Yamaha R25 tu macam menarik ja....

Wallahua'lam....

2 ulasan:

  1. If you want your ex-girlfriend or ex-boyfriend to come crawling back to you on their knees (no matter why you broke up) you must watch this video
    right away...

    (VIDEO) Get your ex back with TEXT messages?

    BalasPadam
  2. Ever wanted to get free Twitter Re-tweets?
    Did you know that you can get these ON AUTO-PILOT AND TOTALLY FOR FREE by using Like 4 Like?

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...