Jumaat, 4 Oktober 2013

Business Online

Dah lama aku promot produk aku kat blog ni. Alhamdulillah, ada saja yg kol samada nak beli atau tanya berkenaan produk aku. Selain dari blog ni, aku ada gak promot kat FB. Tp FB cuma rakan2 ja yg tgk, kadang2 terlepas sebab terlalu banyak status rakan2 lain. Berbeza dgn blog, yg berminat akan search kat google, so google akan senaraikan web2 atau blog2 yg ada keyword yg dicari. X kira la sapa yg search tu. So bermakna lagi besar la dia punya market berbanding FB.
perniagaan internet 

 So kepada pembaca2 sekelian, kalu nak berniaga online jgn terlalu mngharapkan FB semata2. Buat blog sendiri dan muat info dan foto berkaitan, contact number...supaya boleh dihubungi. Kalu ada testimoni boleh muatkan sekali, update setiap kali ada pembeli.....

Insya Allah, kita berusaha menggunakan semua peluang yg ada. Asalkan niat nak berniaga, bukan nak menipu...

Wallahua'lam...

1 ulasan:

  1. QUANTUM BINARY SIGNALS

    Get professional trading signals delivered to your mobile phone daily.

    Start following our trades right now and earn up to 270% a day.

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...