Jumaat, 27 September 2013

Minyak Nak Naik Lagi......

Masa terbaik utk anda menggunakan voltage stabiliser pada kenderaan anda utk mendapatkan penjimatan 10-15% dgn mudah tanpa apa2 pengubahsuaian pada kenderaan anda. Mudah dipasang dan biarkan saja pada soket pencucuh rokok tu. Ia akan berfungsi sendiri tanpa perlu dimonitor asal kan lednya menyala.

Boleh dapatkan VS ni dari saya  secara cod atau pos. Warranty pun ada, money back guaranty kalu x puas hati or x menjimatkan...

voltage stabiliser

Sila hubungi saya di nombor seperti iklan di sebelah kanan blog ni.

Sesuai utk semua kenderaan. Utk testimoni boleh la rujuk page Do it Yourself...

Semoga ia dapat mengurangkan sedikit beban petrol anda.

Wallahua'lam.........

2 ulasan:

  1. Assalamualaikum. Saya pernah bt VS ni. Guna kapasitor 58300 uF. Minyak dgn pickup mmg terasa. Tapi tula...bila bnyk kapasitor yg dok guna maka besarla kotak. X elok..lani nk tny,,sedara gn brp kemuatan? 30000 uF ke? (10000 x 3) sebab tgk kotak kecik je. Lawa..

    BalasPadam
    Balasan
    1. sy guna 6800uf sj....kalu nk campur kn lain2 nilai uF dia. Sy pun pernah buat sampai 50000, mmg best tp nk juai mahei, x laku....ada feedback kata kalu dkt2 lagi mkan minyak...saya buat yg ni pun ok...feedback ok...jual murah baru laku...hehehehe

      utk sendiri buleh la wat besau2....

      Padam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...