Selasa, 5 Mac 2013

China phone review

Aku tgh cari hp yg boleh internet, touchscreen tp murah. Jd aku beli hp china ni harga RM299.

android S3

terbalik la pulak

Touchscreen smooth macam samsung galaxy gak. Internet slow kerna dia pakai 2g saja...video online x support tp ada movie player la. wifi ada, hotspot xdak. X semua game compatible...tp byk la game aku dah install. Memang berbaloi dgn harga. Youtube boleh tgk gambar je la. Video x suppport. Kalu video dari fb kn download dulu. Hdmi out lg la, jgn berangan.

Lg Optimus (not china phone la)

lg optimus google

AKu beli yg ni lak. Seken jer. RM250. ada hotspot, tp xleh on lak. Rosak kot. Hampeh. Video youtube buleh main tp gambar xder...suara jer clear, buat apa...ceh kena lagi...

Aku beli sbb nak guna sbg hotspot supaya china set yg lain pun boleh pakai wifi dia utk masuk internet....dah rosak pulak...




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...