Rabu, 13 Februari 2013

Jom karaoke...

Berkaraoke x salah jika tiada pergaulan bebas laki pompauan, lirik lagu halal, tp video karaoke yg haram kerana ada model pompuan pakai x tutup aurat....hah camanatuh....jatuh haram la gak....so kena la cari bukan saja kita, lagu tp video pun mesti x haram.....senang2 cari jer mp3 karoke.

Ni bukan apa, aku baru jumpa satu website ni dia bg download video klip karoke. Al maklum la kita ni nk karoke tp lirik x ingat. Siapa berminat buleh gi download kat sini...

Lagu x la byk sgt tp....xkan semua lagu kita nak nyanyi. Psy pun 1 lagu tu je best....tu pun 2 juta....heheheh

1 ulasan:

  1. If you want your ex-girlfriend or ex-boyfriend to come crawling back to you on their knees (even if they're dating somebody else now) you must watch this video
    right away...

    (VIDEO) Win your ex back with TEXT messages?

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...