Rabu, 10 Oktober 2012

Kamal Affendi sakit

Ni penganalisis jenayah yg selalu kluar kat tb la....kan x kenal kot.....Dia selalu bagi tips2 utk elak jenayah, menangani jenayah dll berkaitan jenayah. Kluar dlm berita kata sakit. Jadi sekali lagi google search membantu aku menyelidik info terbaru ni dan terjumpa utk di kongsi brsama. 
kamal affendi......semoga cepat sembuh. Aaamiin....

Kamal Affendi Hashim mengidap penyakit Arteriovenous malformation (AVM)AVM disebabkan oleh urat ekstra yang berada di dalam kepala dan urat tersebut akan mengganggu fungi koordinasi otak. Urat itu ada dalam kepala sejak beliau dilahir tetapi tidak disedari.  Sekali sekala, akibat AVM ini , beliau tidak mampu mengawal pergerakan tangan kanan dan selalu berasa sakit kepala.

Beliau merancang untuk membuat Cyberknife Surgery yang memerlukan kos RM 40.000 . Marilah kita sama-sama membantu , sama-sama meringankan beban yang ditanggung beliau dengan menyalurkan sedikit sumbangan ikhlas. Ini adalah nombor akaun Kamal Affendi Hashim – Public Bank 4007 85 2927.  Facebook Kamal Affendi

2 ulasan:

  1. Salam, tq atas berita ini..
    tp tau tak, en kamal ni dah sembuh blum? tq

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah sembuh pun. siap dah kuar tv dah. dah buat opratian buang urat terlebih tu.....

      Padam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...