Rabu, 27 Jun 2012

Software China Phone

Samsung galaxy s2 made in china
Org pakai Galaxy, aku pun nak pakai gak. Nak beli yg ori, paham2 je lah. Beli pampers angan susu anak lagi baik. Jadi aku beli la made in china punya. 1:1 copy galaxy s2.

Biasa la phone china mana ada 3g. Layan je Gprs ngan Edge. Semput pun semput la. Puas dah aku cari game angry bird, software facebook, youtube tp x berhasil. Yg aku dapat browser sj. UCbrowser, memang sempoi. Webpage loading macam full gak. Lebih baik dari wap.Nak download klik kat je kat UCbrowser di atas. Sambil tu boleh gak ushar2 applications lain. Tp byk gak yg aku install, tp x leh buka pun. Try and error la.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...