Khamis, 13 Oktober 2011

Bahaya gunting rambut di salun.

Nak gunting rambut lebih selesa, style tapi tak sangka ada tetamu yg tak diundang. Senang2 je nak ambik nyawa orang. Manusia sekarang ni memang byk sgt stress. Pistol pulak senang je dapat. Apa la jadi kalau pistol senang dapat di Malaysia. Asyik dengar berita orang kena tembak je lah. Sekarang ni orang duk tetak orang, pukul ngan kayu besbol. Eloknyer parang n golok  pun kena haram gak.

Sumber Berita Harian

8 maut lelaki lepas tembakan dalam salun rambut di California

2011/10/13

LOS ANGELES: Lapan maut manakala seorang parah selepas seorang lelaki melepaskan tembakan di sebuah salun rambut yang sesak di bandar pantai di California, semalam.

Lelaki bersenjata berkulit putih itu kemudian ditahan kira-kira setengah kilometer dari tempat kejadian di Salon Meritage, Seal Beach, di Lebuh Raya Pacific Coast, Los Angeles.
Ketika kejadian enam maut di tempat kejadian, manakala tiga lagi parah tetapi dua yang parah itu meninggal dunia selepas dibawa ke hospital berhampiran.
Media tempatan melaporkan, suspek mempunyai senjata pelbagai guna dan memakai pakaian ala tentera ketika memasuki salun rambut berkenaan.

"Suspek memberi kerjasama ketika pegawai polis menahannnya," kata Sarjan
Steve Bowles.

Polis mengesahkan menjumpai senjata pelbagai guna dalam kereta milik suspek dan motif kejadian masih tidak jelas.
Salun rambut berkenaan sesak dengan pelanggan ketika kejadian kerana waktu rehat tengah hari. - AFP

2 ulasan:

  1. Pistol dah jadi mainan sekarang,umur belasan pun dah ada pistol sekaranh ni,nak2 pula tauke-tauke kuda...

    BalasPadam
  2. minta2 tauke2 yg ada pistol ni bukan jenis suka tembak org dah la

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...